Oorbellen van goud kun je op verschillende manieren dragen
DIY

Zo style je oorbellen gemaakt van goud

Goud is een zeer populaire keuze voor oorbellen en sieraden. Het ziet er niet alleen goed uit, maar het heeft ook een heleboel voordelen. In deze blog zullen we het hebben over de beste manier om oorbellen van goud te stylen. Sommigen hebben hier geen enkele moeite mee, en anderen wat meer. We zullen ook de voordelen van het dragen van gouden oorbellen bespreken. Als je op zoek bent naar een nieuw paar oorbellen, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat goud voor jou kan doen, dan is deze blog iets voor jou!

Oorbellen van goud

Een van de grootste voordelen van oorbellen gemaakt van goud is dat het er bij bijna iedereen goed uitziet. Goud is ook erg veelzijdig, dus je kunt het op veel verschillende manieren stylen. Daarnaast is het ook een zeer duurzaam materiaal. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het breekt, vervaagt of aflaat. Oorbellen van goud zijn daarnaast tijdloos, zoals met veel sieraden gemaakt van goud het geval is. Dat komt deels doordat goud zijn waarde niet verliest. Veel gouden sieraden zoals oorbellen zijn dan ook erg geschikt als erfstuk.

Oorbellen van goud stylen

Er zijn veel verschillende manieren om oorbellen van goud te stylen. Dat komt doordat goud, net zoals zilver over het algemeen goed te combineren is met alle andere kleuren. Ook als het om specifieke gelegenheden gaat kun je met oorbellen van goud eigenlijk geen fout maken. Zo kan je gaan voor een casual look met een eenvoudig paar gouden hoepel oorbellen. Bij een formeel event kun je kiezen voor eenvoudige knopjes of grotere oorbellen van goud met een meer sierlijk ontwerp. Tenslotte kun je oorbellen van goud ook mixen en matchen met andere sieraden. Je kunt hierbij denken aan kettingen en armbanden. Natuurlijk kun je ook meerdere sets oorbellen gemaakt van goud dragen.

Oorbellen van goud als eyecatcher

Zoals je inmiddels in de gaten hebt zijn er verschillende manieren waarop je oorbellen van goud kunt dragen. Vooral als je opvallende of grotere oorbellen van goud hebt, kun je ervoor zorgen dat ze het middelpunt van je outfit zijn. Oorbellen gemaakt van goud met edelstenen bijvoorbeeld zijn een opvallende accessoire. Door ze meer te laten opvallen kun je je haar bijvoorbeeld op een manier opsteken of juist niet meer andere sieraden dragen zodat deze niet afleiden. Ook de kleur van je outfit kan hierbij belangrijk zijn. Oorbellen goud komen erg goed uit bij outfits die neutrale kleuren hebben, zoals zwart, wit, of beige. Nu weet je precies hoe je deze oorbellen het beste kunt stylen!