omega 3 supplementen
Gezondheid

Koop jouw omega-3 supplementen online

Wellicht heb je al wel eens gehoord van omega-3. Omega-3 is een type vetzuur dat veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt. De positieve effecten van omega-3 zijn in veel gevallen bewezen aan de hand van wetenschappelijk onderzoek.

Omega-3 vetzuren kun je op verschillende manieren binnenkrijgen. Omega-3 vetzuren zitten verwerkt in voedingsmiddelen zoals lijnzaadolie, walnoten en chiazaad. Door deze voedingsmiddelen te verwerken in je maaltijden kun je omega-3 vetzuren binnenkrijgen. Echter, het kan lastig zijn om dagelijks bij te houden of je voldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgt via het voedsel dat je eet. Daarom kun je omega-3 supplementen bestellen bij https://carebynature.nl/. De producten van Care by Nature zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen ervoor dat je voldoende omega-3 binnenkrijgt.

De gezondheidsvoordelen van voldoende omega-3

Zoals eerder genoemd brengt dagelijks voldoende inname van omega-3 vetzuren verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Uit onderzoek is gebleken dat omega-3 vetzuren de symptomen van depressie en angst verminderen. Het omega-3 vetzuur genaamd ‘EPA’ lijkt de symptomen het beste te bestrijden.

Naast EPA bestaat er ook een omega-3 vetzuur genaamd ‘DHA’. Voldoende inname van DHA ondersteunt de hersenen en het netvlies van de ogen. Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat dagelijks voldoende omega-3 vetzuren kunnen voorkomen dat je diverse oogaandoeningen ontwikkelt zoals maculadegeneratie. Maculadegeneratie kan onder andere voor oogschade en blindheid zorgen.

Het derde omega-3 vetzuur is ALA. ALA, DHA en EPA hebben ook een positieve invloed op het hart. Wanneer je voldoende omega-3 binnenkrijgt dan heeft dit een positief effect op bloedwaarden als tryglyceriden en HDL-cholesterol. Het voorkomt ook bloedstolling, bloedpropjes, plak en ontstekingen. Bij mensen met een hoge bloeddruk kan voldoende omega-3 op dagelijkse basis de bloeddruk verlagen.

Wanneer je dagelijks voldoende omega-3 vetzuren binnenkrijgt dan kan dit geestelijke achteruitgang door ouderdom vertragen. Daarnaast kunnen deze vetzuren ook bijdragen aan de preventie van ziektes als kanker.

Wetenschappelijk onderzoek bij kinderen met astma heeft uitgewezen dat voldoende inname van omega-3 vetzuren ervoor kan zorgen dat de symptomen van astma verminderd worden. Er lijkt een verband te zijn tussen de hoeveelheid omega-3 die kinderen consumeren en het risico dat zij lopen om een astma-aanval te krijgen.

De omega-3 supplementen van https://carebynature.nl/

Care by Nature is een bedrijf dat omega-3 vetzuren verkoopt. In de vorm van diverse supplementen kun je in Nederland omega-3 vetzuren bestellen. De supplementen worden verkocht in de vorm van visolie, tabletten, supplementen, multivitaminen en nog veel meer! Het assortiment bevat ook supplementen die geschikt zijn voor kinderen.

Care by Nature is een bedrijf dat expert is op het gebied van omega-3. Door wetenschappelijke studies te lezen en te praten met onderzoekers heeft Care by Nature ontdekt dat WHC-supplementen de meest geconcentreerde, meest zuivere en krachtigste vorm van omega-3 is die in een supplement verkocht kan worden. Momenteel is Care by Nature de enige leverancier in Nederland die deze geconcentreerde, zuivere en krachtige vorm van omega-3 vetzuren aanbiedt.

Het doel van Care by Nature is het verspreiden van de omega-3 supplementen, zodat iedereen kan genieten van de gezondheidsvoordelen van omega-3 vetzuren. Door dagelijks voldoende omega-3 vetzuren binnen te krijgen kan je mentale en fysieke gezondheid verbeteren.