bloemen thuis laten sturen
Huishouden

Elke week verse bloemen via een bloemenabonnement

Elke week een boeketje verse bloemen in je huis is toch heerlijk? Het staat leuk in huis en het ruikt ook nog eens heerlijk. Daarnaast heb je elke week een ander boeket, waardoor je wat afwisseling in je interieur hebt. Bij een bloemenabonnement krijg je elke week een verse boeket bloemen thuisbezorgd. Je krijgt verse bloemen rechtstreeks van de kwekers, en wat voor boeket je krijgt is afhankelijk van welke bloemen op dat moment groeien. 

Een leuke cadeautip

Een bloemenabonnement is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor een ander. Verras bijvoorbeeld je vriendin of je moeder met een bloemen abonnement. Je kan het abonnement vooraf al op haar naam laten zetten en als verrassing bij haar laten bezorgen, maar je kan ook een tegoedbon voor een abonnement geven. Door dat er elke week of elke twee weken een vers boeket geleverd wordt, zal degene aan wie je het abonnement cadeau hebt gedaan telkens weer aan je denken!

Altijd verse bloemen in huis

Bloemen kunnen snel verwerken, daarom is het nou zo fijn om elke week of elke twee weken een verse bos opgestuurd te krijgen. Je hoeft dan niet telkens naar de bloemist of naar de markt om een vers bosje te halen. Wanneer je het druk hebt kan dit er ook nog wel eens bij inschieten, en lijkt het geen prioriteit, maar als je eenmaal zo’n verse bos hebt staan merk je pas dat het de boel wel degelijk opfleurt. Bij een bloemen abonnement komen de bloemen rechtstreeks van de kweker, waardoor de bloemen bovendien verser zijn en langer goed blijven.

Flexibele opties

Denk je nu dat een abonnement juist onhandig is, omdat je niet regelmatig thuis bent bijvoorbeeld? Integendeel, een bloemen abonnement kun je elk moment stopzetten en wijzigen. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een week je bloemen bij iemand anders te laten bezorgen in plaats van bij jou thuis. Hierdoor komen je bloemen altijd op een goede plek terecht. Daarnaast kan je vaak ook je abonnement tijdelijk bevriezen, mocht je bijvoorbeeld langere tijd op vakantie gaan. Ook kan je vaak aangeven wat voor bloemen je het liefst ontvangt, maar het leuke van een bloemenabonnement is juist dat je niet helemaal weet wat voor boeket je gaat ontvangen!